Betaalinfo

Hoe inschrijven?

  1. Nadat in elke school de infosessies achter de rug zijn, moet je op de website www.sint-rembert.be (klik bovenaan op agenda en vervolgens op skireis 2019) het inschrijfformulier digitaal invullen. Dat kan vanaf vrijdagavond 7 september om 18 uur.
  2. Daarna stort je zo vlug mogelijk een voorschot van € 270 op het rekeningnummer: BE86 7360 1699 3050 van Scholengroep Sint-Rembert, paas- en skireizen, Bruggestraat 23, 8820 Torhout. (Let op: gebruik zeker dit aparte rekeningnummer voor de skireis!)

Belangrijk: vermeld bij de betaling op het betaaldocument onderaan:
“naam van de leerling”
+ “Ski 2019” of “SNOWBOARD 2019”
+ de code van de school: “ SIJO of VLTI of VTI of SIVI of SMIK”
+ “klas”

Opgelet: je inschrijving is pas definitief en geldig als het voorschot is gestort tegen uiterlijk vrijdag 28 september 2018. Eind oktober krijgen alle ingeschreven deelnemers een eerste bericht met verdere info.

De betaling gebeurt in twee schijven. Het voorschot van € 270 wordt onmiddellijk bij inschrijving gestort. Voor het saldo krijg je in december een factuur die ten laatste tegen 4 januari 2019 betaald moet worden.

Elk jaar willen steeds meer leerlingen mee en dat zorgt ervoor dat we vaak een kleine reservelijst met kandidaten hebben. Annuleren kan daarom niet zomaar. Er zijn altijd kosten aan verbonden. Je ontneemt op die manier ook gemotiveerde leerlingen de kans tot inschrijven.