Routebeschrijving

De campus Torhout bevindt zich op wandelafstand van het station. Alle secundaire scholen, de Oefenschool en de Torretjes liggen op max. 1 km stappen van het station.

Wie met de wagen komt, neemt de afrit Torhout. Aan het eerste rondpunt neem je de derde afslag. Je komt dan in de Keibergstraat. Op het einde van de Keibergstraat ga je naar rechts voor de scholen gelegen in de Bruggestraat (en ingang Sint-Jozefstraat), en naar links (Hugo Verriestlaan) voor de scholen aan het Conscienceplein-Spinneschoolstraat-Papebrugstraat.

Voor de Bruggestraat sla je rechtsaf op het einde van de Keibergstraat en aan het rondpunt neem je de tweede of derde afslag. Er is ruim parkeergelegenheid voor de school (parking zwembad). Opgelet: een deel van de parking is blauwe zone.

Voor Conscienceplein – Spinneschoolstraat – Papebrugstraat sla je op het einde van de Hugo Verriestlaan (naar links op het einde van de Keibergstraat) rechtsaf en je volgt deze weg (onder de spoorweg door) tot je naar links moet. Aan het station vind je parkeergelegenheid voor deze groep scholen, die je ook via de Viaductstraat kan bereiken.