Info voor internen eerste graad

Elke leeftijdscategorie krijgt zijn eigen afdeling en eigen mogelijkheden. De leerlingen van de eerste graad secundair onderwijs kunnen terecht in de Passe-Vite, het restaurant op het gelijkvloers. Als intern eerste graad eet je op woensdagmiddag in de Hotspot, samen met de internen van de tweede en de derde graad.

  ontbijt middag vieruurtje avondmaal

ma-di-do-vrij

Passe-Vite

Passe-Vite

Passe-Vite

Passe-Vite

Woe

Passe-Vite

Hotspot

Passe-Vite

Passe-Vite

 

  • betaalsysteem
    • Sowieso zitten het ontbijt, het vieruurtje, het avondmaal en het menu van de dag inbegrepen in de kostprijs van het internaat
    • Voor jouw zoon of dochter schotelen we een gevarieerd en gezond menu van de dag voor, met keuze uit warme en koude groenten. Bij het binnenkomen van De Brug zal de leerling de persoonlijke prepaidkaart scannen: opgepast, de kaart is pas geactiveerd wanneer er een bedrag (minimum € 10) op komt. Je kan de prepaidkaart opladen via de beveiligde omgeving van ons online platform of via overschrijving. Meer info hierover vind je hier.
    • Op woensdagmiddag eten de internen van de eerste graad in de Hotspot, waar je naast het menu van de dag ook de keuze hebt uit een bord van de dag of een bord van de chef. Er is ook een mogelijkheid om een koude schotel te kiezen en verder kan je er ook speciale waters en tussendoortjes kopen. Deze extra’s zijn niet inbegrepen in de kostprijs van het internaat. De leerling zal aan de kassa betalen via een persoonlijke prepaidkaart. Dat betekent dat er altijd voldoende budget op de kaart moet staan.