info voor internen tweede en derde graad

Elke leeftijdscategorie krijgt zijn eigen afdeling en eigen mogelijkheden. De leerlingen van de tweede en derde graad secundair onderwijs kunnen terecht in de Hotspot, het restaurant op de eerste verdieping. Op woensdagmiddag eten alle internen er samen. Het ontbijt, het vieruurtje en het avondmaal worden vanaf 5 februari geserveerd in de Passe-Vite, het restaurant op de gelijkvloers.  


ontbijt


middag


vieruurtje


avondmaal


ma-vrij


Passe-Vite


Hotspot


Passe-Vite


Passe-Vite

 Betaalsysteem

  • Sowieso zitten het ontbijt, het vieruurtje, het avondmaal en het menu van de dag inbegrepen in de kostprijs van het internaat. Eventuele extra’s (bv. tussendoortje) zijn niet inbegrepen.
  • Jouw zoon of dochter heeft over de middag de vrije keuze uit het ruime aanbod van de Hotspot, met o.a. een menu van de dag, een bord van de dag of een bord van de chef. Er is ook een mogelijkheid om een koude schotel te kiezen en verder kan je er ook speciale waters en tussendoortjes kopen. Die extra’s zijn niet in de kostprijs van het internaat inbegrepen. De leerling zal aan de kassa betalen via een persoonlijke prepaidkaart. Dat betekent dat er altijd voldoende budget (voor de extra’s) op de kaart moet staan. Opgepast: de kaart is pas geactiveerd als er een bedrag (minimum € 10) op komt. Je kan de prepaidkaart opladen via de beveiligde omgeving van ons online platform of via overschrijving. Meer info hierover vind je hier.