info voor pedastudenten

Elke leeftijdscategorie krijgt zijn eigen afdeling en eigen mogelijkheden. Pedastudenten kunnen terecht in de Hotspot vanaf 11.30 uur, het restaurant op de eerste verdieping. Op woensdagmiddag eten alle internen en pedastudenten er samen. Het ontbijt, het vieruurtje en het avondmaal worden geserveerd in de Passe-Vite, het restaurant op de gelijkvloers.

 

ontbijt

middag

vieruurtje

avondmaal

ma-vrij

Passe-Vite

Hotspot

Passe-Vite

Passe-Vite

  • Betaalsysteem
    • Sowieso zitten het ontbijt, het vieruurtje, het avondmaal en het menu van de dag inbegrepen in de kostprijs van de peda. Eventuele extra’s (bv. tussendoortje) zijn niet inbegrepen. 
    • Je hebt over de middag de vrije keuze uit het ruime aanbod van de Hotspot, met o.a. een menu van de dag, een bord van de dag of een bord van de chef. Er is ook een mogelijkheid om een koude schotel te kiezen en verder kan je er ook speciale waters en tussendoortjes kopen. Die extra’s zijn niet in de kostprijs van het internaat inbegrepen. Je zal aan de kassa betalen via een persoonlijke prepaidkaart. Dat betekent dat er altijd voldoende budget (voor de extra’s) op de kaart moet staan. Opgepast: de kaart is pas geactiveerd als er een bedrag (minimum € 10) op komt. Je kan de prepaidkaart opladen via de beveiligde omgeving van ons online platform (met Bancontact) of via overschrijving. Meer info hierover vind je hier.