Tussenkomst mutualiteit

Diverse mutualiteiten komen tegemoet bij inschrijvingsgelden voor sportdagen, sportclubs, meerdaagse reizen … Misschien doet uw mutualiteit ook iets voor één of andere activiteit die wij als school hebben ingericht. Hieronder geven we een overzicht. De nodige formulieren kan je zelf afdrukken en indien nodig kunnen extra gegevens via jouw school ingevuld worden.

Christelijke mutualiteit
De CM draagt met hun CM-fit & fun-voordelen bij in de kosten van verschillende vrijetijdsbestedingen. Ze steunt actieve kinderen en jongeren met een tegemoetkoming: openluchtklassen georganiseerd door scholen; speelpleinwerking; lidgeld voor jeugdverenigingen; vakantiekampen van jeugdverenigingen.
Voor meer informatie, ga je naar de site van de CM.

Liberale Mutualiteit
Ook de Liberale Mutualiteit komt tussen bij verschillende vrijetijdsbestedingen. Voor meer informatie, ga je naar de site van de Liberale Mutualiteit.

Onafhankelijk Ziekenfonds
Het overzicht van alle voordelen bij het Onafhankelijk Ziekenfonds vind je via de site van het Onafhankelijk Ziekenfonds.

Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen
Ook bij het Vlaams Neutraal Ziekenfonds krijg je verschillende tegemoetkomingen. Je vindt ze via volgende link.

Partena
Partena Ziekenfonds biedt tegemoetkomingen bij meerdaagse vakanties. Voor meer informatie, ga je naar de site van Partena.

Bond Moyson
Bond Moyson draagt bij in de kosten met een tegemoetkoming voor sportkampen en bos-, sneeuw- en zeeklassen. Voor meer informatie, ga je naar de site van Bond Moyson.